Hae tästä blogista

Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Aika ryhdistäytyä osa 1 Terveys

Viimeviikkoina olen kovasti innostunut selailemaan organisointi-intoilijoiden blogeja, olen itsekin kovaa vauhtia tulossa yhdeksi heistä. Kaiken ydin on tietysti hankkia/tehdä itselle organisoija (organizer) siis jonkinlainen kalenteri, ja täyttää se tavoitteilla, suunnitelmilla ja kaikella mahdollisella tiedolla ja kirjoituksilla. 

Minulla on nyt muutama eri elämänalue joihin olisi nyt tarkoitus saada parannus. Ensimmäisenä on oma terveys. Ei se mitenkään kummemmin ole rempallaan nytkään mutta ylimääräisiä kiloja löytyy ja juoksukuntokaan ei ihan sellainen kuin toivoisin. Lihaskunnosta kyllä pitää huolen työtehtäväni maatiloilla. Päivittäin saan töissä kyykkiä, kantaa, työntää, nostaa, vetää, kävellä ja tasapainoilla yllin kyllin.

Ruokailukaan ei mitenkään ihan retuperällä ole, valkoista sokeria välttelen ja samoiten myös valkoisia jauhoja. Ruoat ja leivät valmistan pääasiallisesti itse. E-aineet ovat myös mustalla listalla. Vihannekset ja juurekset haen pääasiassa läheiseltä maatalouskoululta.

Yksi syy tähän innostukseen on tavoitteeni saada ensi vuonna Venla hyväksytyksi pelastuskoiraksi. Tämä taas tarkoittaa sitä, että meillä molemmilla on oltava kunto kohillaan, ettei heti ensimmäisessä ylämäessä tule stoppi kun meidät hälytetään eksyneitä ihmisiä etsimään vuorilta. Ensivuodelle olenkin nyt päättänyt pistää tavoitteeksi osallistua Fanaråken opp tapahtumaan. Tässä on reitin korkeusprofiili.

Juoksentelu on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, nyt tavoitteena on joka toinen päivä jolkotella puolisen tuntia ilman sen kummempia kommervenkkejä. Intervalliharjoitusta saan tarpeeksi näissä meitin mäissä. Tänään puolen tunnin lenkillä tule kiivettyä 156 metrin edestä, siis korkeusero lenkilläni oli sen verran. 

Aikomus on myös päivitellä tätä blogia huomattavasti ahkerammin kuin ennen! 

Tässä vielä kuvakimara kesäkuiselta retkeltä tässä lähivuorilla, Sandegga on korkeimman huipun nimi ja se on 1093 metriä merenpinnasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti