Taikina:
250g voita
250g bulgarianjogurttia
1 tl leivinjauhetta
4 dl spelttijauhoja
Kaikki sekaisin käsin ja taikina kelmussa jääkaappiin tekeytymään.
Kauli suoraan leivinpaperille.
Täyte:
5 kananmunaa
1,5 dl puuroriisiä
suolaa
vettä keittämiseen (keitin riisipuuron veteen)
Keitä kananmunat. Keitä riisipuuro. Muussaa kohtuullisesti kananmunat ja sekoita riisipuuro joukkoon. Laita seos taikinan päälle ja rullaa kiinni leivinpaperia apuna käyttäen. Paista 225 asteessa noin 25 min.
Jääkaappiin menossa |
Kaulittuna |
Munariisit paikoillaan |
Meinasi vähän tarttua paperiin kiinni tuo taikina mutta sainpahan kuitenkin pyöraytettyä kiinni asti. |
Hyvä tuli! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti