Hae tästä blogista

Sivut

tiistai 14. lokakuuta 2014

Uskomattoman hyvä porkkanakakku - vaikka itte sanonki


Olen jo pitkään ollut porkkanakakun ystävä, mutta nyt vasta ensimmäisen kerran tein sellaisen itse. Netistä ohjeita etsiessä silmiini osui tämä ohje. Erityisesti siinä huomioni kiinnitti appelsiinien lisääminen makua tuomaan. Ja kannatti kokeilla! 

Muuten seurasin alkuperäistä ohjetta, mutta kuorrutukseen laitoin vain 200 grammaa philadelphiaa ja 100 grammaa valkosuklaata ja aivan hyvin riitti silti koko kakun päällystämiseen.
Mun mielestä kakku oli parhaimmillaan seuraavana päivänä, ja sitä seuraavana, ja sitä seuraavana... Jääkaapissa säilytys sitoi maut yhteen - se oli sitä makujen sinfoniaa se. Ja kupponen teetä tietysti kakkupalasen kanssa kruunaa kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti