Hae tästä blogista

Sivut

maanantai 27. lokakuuta 2014

Iik mä ajoin tunturisopulin yli!

Tämä murhenäytelmä tapahtui ihan tuossa kotipihassa, tänä vuonna kuulemma sopuleita on paljon, mutta erikoista minun mielestäni on että tänne alas laaksoonkin niitä on eksynyt. Sopulit on äkäisellä päällä kun ne lähtee näille vaelluksille, täytyykin pitää silmät auki ettei kukaan käy nilkkaan kiinni.
2 kommenttia:

  1. Ja minä liukastuin eilen sopuliin… onneksi se taisi olla kuollut jo ennen liukastumistani, mutta aika epämiellyttävää silti… sain raapia sitä saappaiden pohjasta. Täälläkin niitä on pyörinyt pihalla nimittäin ihan riesaksi asti - tosi omituista mielestäni - onhan täällä vuoria, mutta tunturit ovat kuitenkin aika kaukana. En ole nähnyt niitä täällä koskaan aikaisemmin.

    Koirien häkistä löytyy melkein joka aamu kuollut sopuli. Samoin täällä pihalla niitä pyörii kuolleina - kissat ilmeisesti tappaa niitä, mutta eivät syö.

    VastaaPoista
  2. Hyvä vaan jos eivät kissat ja koirat niitä syö, tänä vuonna useimmat pikkujyrsijät kantavat jänisruttoa. Siitä varoteltiin vähän aikaa sitten radiossakin ettei kannata juoda vettä tunturissa suoraan puroista, voi saada jänisruton.

    Inhottavaa jos niitä on piha täynnä. Vaikka muuten ovatkin sööttejä :)

    VastaaPoista