Hae tästä blogista

Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2011

Helmikuussa


Helmikuun alussa tuli lomitusrinkiin kaksi uutta jäsentä. Molemmat tilat sijaitsevat aika korkealla. Toinen 400 metriä merenpinnan yläpuolella. Juuri niiden päivien aikana kun olin lomittamassa näissä paikoissa, tuli tännekin vuosisadan lumisateet.

Näissä kuvissa on hieman tunnelmia vuoren ylityksestä. Tähän kun vielä lisätään kunnon lumisade ja muistetaan että näillä teillä mahtuu yksi auto kunnolla tielle, kahdella on jo ahdasta, alkaa päästä hieman mukaan tunnelmaan. Ja minähän ajelen täällä kuuden aikaan aamulla ja iltanavetasta palaan yhdeksän aikaan illalla. Parhaimmillaan lunta tuli 65 senttiä päivän aikana. Kinokset ulottuvat yli kahteen metriin, joten olo on kuin labyrintissä, pienemmät risteykset vain yht'äkkiä ilmestyvät jostain pystysuoran lumiseinämän takaa.

Eräänä vapaa päivänä otettiin Venlan kanssa ja lähdettiin Stryniin katselemaan mitä siellä näkyy. Strynissä ei kyllä paljon mitään ollut, mutta Nordfjordeidistä löydettiin Norjan vuonohevoskeskus.


Lauttamatka kuuluu aina asiaan. Täältä ei juuri mihinkään suuntaan ilman lauttaa liikuta. Tässä Venla odottelee satamassa.

Välipalaa

Lautalla

Nyt oltiin Ole-Johanin (lausutaan uulejuuhanin) ja Greten navetassa lomittamassa, kun koko perhe lomaili Teneriffalla. 10 Päivää asuttiin talo- ja koiravahtina täällä valkoisessa talossa.

Tunnelmakuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti